fbpx
Home
> Van Vervaging naar Verfijning – Beste Keuken Wrappen

Van Vervaging naar Verfijning – Beste Keuken Wrappen

In de wereld van interieurdesign zijn er weinig dingen zo bevredigend als het transformeren van een verouderde, verkleurde keuken in een stralende en eigentijdse ruimte. En dat is precies wat er gebeurde bij een recente keukenwrap klus van Lixus Interior. Deze keer gaven onze vakmensen een keuken een volledige make-over, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant, en het resultaat was ronduit verbluffend.

Onze klant, wiens keukenkasten waren getroffen door zichtbare verkleuring, had behoefte aan een oplossing die niet alleen de levensduur van hun keuken verlengde, maar ook een esthetische upgrade bood. Ze kozen voor de prachtige kleur “Sheep” voor de buitenkant van de kasten en “Nero Marquina” voor het keukenblad, een zwarte marmeren look die een verfijnde uitstraling aan de ruimte zou toevoegen.

De Transformatie Begint

Ons team begon met zorgvuldige voorbereidingen, ervoor zorgend dat de keukenkasten grondig werden schoongemaakt en elke oppervlakte vakkundig werd voorbereid voor de wrap. Het was duidelijk dat dit een klus was die aandacht voor detail vereiste.

“Sheep” Buitenkant Wrapping

De keuze voor de kleur “Sheep” was perfect om de keuken een frisse en lichte uitstraling te geven. Deze subtiele, zachte tint bracht meteen een gevoel van ruimte en lichtheid in de keuken, terwijl het de verkleurde kasten volledig camoufleerde. Onze deskundige installateurs pasten de interieurfolie nauwkeurig toe op elke kast, ervoor zorgend dat elk detail en elke hoek perfect werd bedekt. Het resultaat was verbluffend – de keuken leek meteen groter en helderder.

“Nero Marquina” Keukenblad

Om het totaalplaatje af te maken, besloot de klant te investeren in een “Nero Marquina” keukenblad wrap. Deze keuze voegde een vleugje luxe en elegantie toe aan de keukenruimte. De zwarte marmeren look creëerde een prachtig contrast met de lichte kasten, waardoor de keuken een echt unieke uitstraling kreeg.

Het Eindresultaat

Na dagen van toegewijde arbeid was de transformatie van deze keuken compleet. De verkleurde kasten waren niet langer zichtbaar, en de keuken straalde nu met tijdloze schoonheid. De klant was dolenthousiast over het resultaat en waardeerde de moeite die ons team had gestoken in het perfectioneren van elk detail.

Overweegt u een Keukenmake-over?

Als u droomt van een keukenrenovatie die uw ruimte nieuw leven inblaast, dan is Lixus Interior hier om uw visie werkelijkheid te maken. Onze keuken wrapping diensten bieden eindeloze mogelijkheden om uw keuken naar uw smaak aan te passen, en we zijn trots op het leveren van kwaliteit en vakmanschap in elke klus die we uitvoeren.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we uw keuken kunnen transformeren en uw dromen kunnen waarmaken. Samen creëren we een keuken die niet alleen mooi is, maar ook de tand des tijds doorstaat.

Bent u toe aan een nieuwe look voor uw keuken?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?
Copyrights © 2023 LIXUS INTERIOR SOLUTIONS
Webdesign & Development by Magic Bytes