fbpx
Home
> Keuken Wrappen Den Bosch

Keuken Wrappen Den Bosch

5 jaar garantie
Gerealiseerd binnen 2 dagen
Kras- & stootbestendig

Stijlvol Keuken Wrappen in Den Bosch: Verhoog Je Keuken Uitstraling

Bij Lixus Interior bieden we een breed scala van interieurfolies aan die ontworpen zijn om je keuken binnen 1 dag om te toveren tot een nieuwe keuken!

Van mat zwart tot marmerlook, onze interieurfolies zijn ontworpen om de visuele aantrekkingskracht van je keuken  langdurig te verhogen, terwijl duurzaamheid en veiligheid worden gegarandeerd. Of je nu hulp nodig hebt bij het wrappen van het keukenblad of alleen de kasten met onze jarenlange ervaring en vakmanschap helpen wij van Lixus Interior je keuken om te toveren tot een nieuwe keuken.

Ontwerpen en Kleuren Voor Iedere Smaak

Als het gaat om keuken wrappen en folies, is een breed aanbod de sleutel. Iedereen heeft zijn eigen smaak en daarom bieden wij een vele verschillende ontwerpen en kleuren aan. Als je bijvoorbeeld vintage ontwerpen nodig hebt, ga dan zitten met onze professionals en zij zullen precies de juiste ontwerpen voor je vinden. Of je hebt misschien iets nodig dat een meer moderne uitstraling weerspiegelt. Wij hebben voor iedere smaak wat wils!

Onze Keuze van Materiaal

Onze Bodaq-interieurfolies, gemaakt van hoogwaardig PVC, zijn bekend om hun kwaliteit en veelzijdigheid. Van tijdloze patronen zoals marmer en houtnerf tot gedurfde tinten zoals marineblauw en smaragdgroen, de mogelijkheden zijn eindeloos.
Laat je innerlijke creatieve kind naar buiten komen en ga met ons zitten om de eindeloze mogelijkheden te bespreken van hoe je je keuken kunt ontwerpen. Of het nu gaat om een Barbie-look die je wilt of een volledig zwarte Batman, onze interieurfolies voor het wrappen van je keuken zullen je zeker helpen.

Kwaliteit boven alles

Onze hoogste prioriteit ligt in het leveren van hoogwaardige gewrapte keukens aan onze klanten. Daarom gebruiken we uitsluitend Bodaq-interieurfolies, die niet alleen duurzaam zijn, maar ook veilig voor huishoudelijk gebruik. Deze folies voldoen aan strenge milieunormen, zodat ze loodvrij zijn en voldoen aan de toepasselijke voorschriften. Je kunt gerust zijn dat onze producten niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook milieubewust. Wij staan achter onze kwaliteit en bieden daarom 5 jaar garantie op de interieurfolie!

Onderhoudsarme interieurfolie

We weten allemaal hoe moeilijk het kan zijn om je keukenkastjes schoon te maken als ze vettig zijn. Maar zodra je je keuken hebt getransformeerd met de beste interieurfolies voor het wrappen van je keuken, zal dat probleem verdwijnen. Iedereen wil een keuken die gemakkelijk te onderhouden is. Daarom zijn onze interieurfolies ontworpen met gemak in gedachten.
Dus zeg nu maar gedag tegen urenlang schoonmaken en nog steeds geen goede resultaten krijgen, want met deze hoogwaardige interieurfolies wordt je keuken binnenkort omgetoverd tot iets heel aangenaams om naar te kijken.

Keukenwrap dat tegen een stootje kan

We weten dat een ongelukje in een klein hoekje ligt. Daarom zijn onze interieurfolies hittebestendig tot 110 graden Celsius, zodat ze normale kooktemperaturen kunnen weerstaan.
Hoewel onze interieurfolie ontworpen is om hitte te weerstaan, raden we aan onderzetters of pannenlappen te gebruiken om eventuele mogelijke schade door hete voorwerpen te voorkomen. Dit is voor je veiligheid en het zal helpen eventuele schade aan de aanrechtbladen te voorkomen.

Lixus Interior, jouw partner voor Keuken Wrappen Den Bosch

Je keuken is meer dan alleen een plek om te koken - het is waar herinneringen worden gemaakt, gelach wordt gedeeld en maaltijden geliefden samenbrengen. Bij Lixus Interior geloven we dat elke keuken het verdient om te stralen. Daarom bieden we een gevarieerde selectie van keukenwraps en interieurfolies om je te helpen een ruimte te creëren die jouw unieke stijl en persoonlijkheid weerspiegelt.
Van strakke matte afwerkingen tot luxe glanzende oppervlakken, onze folies zijn ontworpen om je keuken naar nieuwe hoogten van elegantie en verfijning te tillen.

Bent u toe aan een nieuwe look voor uw keuken?
KLant review

Uitstekende service van de mannen van Lixus Interior wij zijn erg blij met met het resultaat!

Margreet Oudenberg

Veel gestelde vragen

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?
Copyrights © 2023 LIXUS INTERIOR SOLUTIONS
Webdesign & Development by Magic Bytes