fbpx
Home
> Keuken wrappen Rotterdam

Keuken wrappen Rotterdam

5 jaar garantie
Gerealiseerd binnen 1 dag
Kras- & stootbestendig

Renoveer je keuken met keuken wrappen Rotterdam

Droom je van een keuken die stijl en verfijning uitstraalt? Zoek niet verder dan keuken wrappen Rotterdam! De meeste mensen beginnen hun vragen met hoeveel een keuken wrap kost?
En wij zijn hier om je te vertellen dat ze binnen je budget vallen als je de juiste opties kiest. Dit is waarom onze professionals hier zijn om je te helpen.
Bij Lixus Interior zijn we gespecialiseerd in het transformeren van keukens tot prachtige ruimtes die jouw unieke smaak en persoonlijkheid weerspiegelen. Sluit je bij ons aan terwijl we alles verkennen wat je moet weten over keuken wrappen en hoe het de uitstraling van je huis kan revolutioneren.

Verbeter het Uiterlijk van Je Keuken - Keuken Wrappen Rotterdam

Keuken wrappen is een fantastische manier om nieuw leven in je keuken te blazen zonder de gedoe en kosten van een volledige renovatie.

Hoewel het technisch mogelijk is om de binnenkant van keukenkasten en laden te wrappen, richten we ons meestal op het wrappen van de buitenoppervlakken. Hoe dan ook, wie gaat er in je kasten kijken? Tenzij het een nieuwsgierig familielid is!
Waarom? Omdat het kosteneffectiever is en een grotere impact heeft op het algehele uiterlijk van je keuken.

Door kastdeuren, werkbladen en andere zichtbare oppervlakken te wrappen, kun je direct de uitstraling van je ruimte veranderen en deze een frisse, moderne update geven.

Langdurige Schoonheid

Een van de grote voordelen van keuken wrapping is de duurzaamheid ervan. Onze interieur folies zijn gemaakt van duurzame materialen die lang meegaan. Met de juiste zorg en onderhoud kun je verwachten dat je keukenwrap vele jaren in uitstekende staat blijft.
We zijn zo overtuigd van de kwaliteit van ons werk dat we een garantie van 4 jaar bieden op al onze wrapping services. Dit betekent dat je met een gerust hart kunt genieten van het feit dat we achter ons werk staan en er zullen zijn om je te ondersteunen als er zich problemen voordoen.

Wij Bieden Kwaliteitsgarantie

We zijn trots op het leveren van vakmanschap van de hoogste kwaliteit en klantenservice. Ons team van ervaren professionals is toegewijd aan het zorgen dat elk project wordt voltooid volgens de hoogste normen van excellentie.

Als je interieur folie binnen de garantieperiode van 5 jaar loslaat, neem dan gewoon contact met ons op en we zullen snel alle nodige reparaties uitvoeren om je keuken in zijn oude glorie te herstellen.

We Bieden Diensten Voorbij Keukens

Hoewel keukens onze specialiteit zijn, strekken onze wrapping services zich verder uit dan alleen keukenkasten en werkbladen. We weten dat zodra je de aantrekkingskracht van onze folies ziet, je ze niet kunt weerstaan! Dus, we bieden meer dan alleen een wrap voor de keuken aan onze klanten.

Bovendien strekken onze wrapping services zich uit tot verder dan keukens. Van badkamermeubels tot kantoormeubilair bieden wij een breed scala aan wrapping oplossingen om de esthetische aantrekkingskracht van elke ruimte te verbeteren. Ga niet voor gewoon wanneer je jouw omgeving kunt verheffen met onze hoogwaardige wraps. Klaar om jouw huis of werkplek te transformeren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een consult en laat onze experts jouw visie tot leven brengen!

Bent u toe aan een nieuwe look voor uw keuken?
KLant review

Uitstekende service van de mannen van Lixus Interior wij zijn erg blij met met het resultaat!

Margreet Oudenberg

Veel gestelde vragen

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?
Copyrights © 2023 LIXUS INTERIOR SOLUTIONS
Webdesign & Development by Magic Bytes