fbpx
Home
> Binnen enkele uren naar een mat zwarte keuken: Het geheim achter onze snelheid bij keuken wrappen

Binnen enkele uren naar een mat zwarte keuken: Het geheim achter onze snelheid bij keuken wrappen

Een keuken is het kloppende hart van een huis – een plek waar herinneringen worden gemaakt en gerechten worden bereid. Maar soms heeft zelfs het meest geliefde deel van uw huis een make-over nodig. Dat was het geval bij een recente keukenwrapklus van Lixus Interior Solutions. We namen een keuken met een lichte bruine tint en transformeerden deze in een stoere, matte zwarte keuken met behulp van de prachtige “Silky Mat Black” folie van Bodaq.

De Transformatie Begint

De eigenaren van deze keuken wilden een radicale verandering en kozen voor een gewaagde nieuwe look – mat zwart. Onze experts waren klaar voor de uitdaging en begonnen met de voorbereidingen voor deze opwindende transformatie.

Silky Mat Black: Een Tijdloze Keuze

De keuze voor “Silky Mat Black” van Bodaq was een schot in de roos. Deze kleur straalt elegantie en verfijning uit en voegt een vleugje modern minimalisme toe aan elke ruimte. Voor deze keuken was het precies wat nodig was om een dramatische verandering teweeg te brengen.

Een Snel en Efficiënt Proces

Een van de voordelen van keukenwrappen is de snelheid waarmee we uw ruimte kunnen transformeren. In dit geval duurde de hele keukenwrap slechts enkele uren. Ons ervaren team werkte nauwkeurig en efficiënt om ervoor te zorgen dat het eindresultaat perfect zou zijn.

Ervaar Zelf de Mogelijkheden van keuken wrappen

Bent u benieuwd hoe uw keuken of andere ruimtes eruit zouden zien met een nieuwe look? Bij Lixus Interior Solutions bieden we u de mogelijkheid om de eindeloze mogelijkheden van wrappen zelf te ervaren. U kunt nu een vrijblijvend adviesgesprek inplannen waarbij we bij u langskomen met onze samplebox. Hierin vindt u alle beschikbare kleuren van Bodaq, zodat u gemakkelijk een beeld krijgt van hoe uw ruimte eruit kan zien na een wrap.

Uw Interieur, Onze Passie

Bij Lixus Interior Solutions zijn we gepassioneerd door interieurdesign en streven we ernaar uw visie tot leven te brengen. Of u nu droomt van een matte zwarte keuken, een levendige woonkamer of een stijlvol kantoor, wij staan voor u klaar om uw ruimtes te transformeren.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw interieurverhaal kunnen schrijven!
Bent u toe aan een nieuwe look voor uw keuken?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?
Copyrights © 2023 LIXUS INTERIOR SOLUTIONS
Webdesign & Development by Magic Bytes