fbpx
Home
> De Grote Rode Keuken Wrappen

De Grote Rode Keuken Wrappen

Stel je voor: een keuken die ooit helder rood en opvallend was, maar na verloop van tijd zijn glans verloor. De eigenaren wilden niet zomaar een keukenrenovatie, ze wilden iets speciaals, iets dat hun keuken nieuw leven in zou blazen. Bij Lixus Interior Solutions houden we van uitdagingen en unieke projecten, en dat is precies wat deze klus was.

Het Begin van de Transformatie

De eigenaren van deze keuken benaderden ons met het verzoek om hun ruimte een volledige make-over te geven. Ze wilden een totaal andere uitstraling, en na enig brainstormen kozen ze voor de verbluffende kleur “Slate Blue”. Deze diepe, elegante kleur zou niet alleen de keuken transformeren, maar ook een gevoel van rust en stijl toevoegen.

Vakkundige Voorbereiding

Een project van deze omvang vereist zorgvuldige voorbereiding. Ons team begon met het grondig reinigen van de keukenkasten om ervoor te zorgen dat de interieurfolie perfect zou hechten. Elk oppervlak werd nauwgezet geïnspecteerd en voorbereid voordat we aan de eigenlijke wrapping begonnen.

Slate Blue: De Keuze van Verfijning

De keuze voor “Slate Blue” was een meesterlijke zet. Terwijl de keuken voorheen opviel door zijn helderrode kleur, werd hij nu een blikvanger vanwege de diepe, verfijnde tint van blauw. De Slate Blue wrap bracht niet alleen een vleugje elegantie in de keuken, maar gaf de ruimte ook een geheel nieuw perspectief. Het creëerde een sfeer van rust en klasse die perfect samenging met de wensen van de eigenaren.

Het Verbluffende Eindresultaat

Na 1 dag van toegewijde arbeid was de transformatie compleet. De grote rode keuken was veranderd in een oase van Slate Blue verfijning. De eigenaren waren overweldigd door het resultaat, en de keuken was niet langer herkenbaar. Het was een eer om dit project te realiseren en te zien hoe onze passie voor interieurdesign tastbare resultaten opleverde.

Uw Keuken, Uw Stijl

Bij Lixus Interior Solutions zijn we toegewijd aan het realiseren van uw interieurdromen. Of het nu gaat om keukenwraps, renovaties of andere interieurprojecten, we staan ​​klaar om uw visie werkelijkheid te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw ruimtes kunnen transformeren en nieuw leven inblazen.

Bent u toe aan een nieuwe look voor uw keuken?
Aanmelden voor onze nieuwsbrief?
Copyrights © 2023 LIXUS INTERIOR SOLUTIONS
Webdesign & Development by Magic Bytes